Vacature Kinderfysiotherapeut

kinderfysiotherapeutTer versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Kinderfysiotherapeut.  Ben jij ambitieus, ondernemend, een teamplayer en heb je hart voor je vak? Lees dan snel verder!

Beschrijving van de praktijk

Knegt & Bungelaar is een ondernemende en dynamische praktijk in Aalst-Waalre. In Stratum, Eindhoven hebben we een nevenlocatie waar onze afdeling Kinderfysiotherapie tevens gevestigd is. Ons team bestaat uit 14 fysiotherapeuten, 2 leefstijlcoaches, 3 secretaresses en een officemanager. Wij zijn breed gespecialiseerd. Patiënten kunnen bij ons terecht voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Kinderfysiotherapie, Sportfysiotherapie, Oedeemtherapie, Geriatrie Fysiotherapie, Psychosomatische Fysiotherapie, Revalidatietrainingen en Dry Needling. Wij vinden het belangrijk ons voortdurend te ontwikkelen en om kwaliteit van het hoogste niveau te bieden. Dit blijkt onder meer uit het feit dat wij een HCA Plus-praktijk zijn.

Om nog meer mensen uit Aalst-Waalre en omgeving goede fysiotherapeutische zorg te kunnen bieden, heeft Knegt & Bungelaar de samenwerking opgezocht met gezondheidspartners in de directe omgeving van de praktijk. Onze fysiotherapeuten  behandelen ook vanuit deze locaties : Medisch Centrum Aalst, Knegt & Bungelaar Waalre aan de Monseigneur Bannenberglaan 38 en de kinderfysiotherapeuten ook bij Medisch Centrum Aalsterweg in Eindhoven.

Functie omschrijving

Als Kinderfysiotherapeut werk je nauw samen met de andere Kinderfysiotherapeut Loes Huybers, evenals met je collega’s van de andere disciplines. Op de praktijk aan de Aalsterweg in Eindhoven, wat jouw hoofdlocatie zal zijn, heb je te maken met een multidisciplinair kinderteam, bestaande uit kinderdiëtiek, pre logopedie, kinderergotherapie, kinderpsychologie en kinderrevalidatieartsen. Je vindt het een uitdaging ons netwerk van medisch specialisten verder uit te breiden. Eigen initiatief en een actieve aanpak worden daarom zeer gewaardeerd en gestimuleerd. Als Pluspraktijk werken wij op een hoog kwaliteitsniveau. Dit betekent dat onze medewerkers in staat en bereid moeten zijn tot gestructureerd en geprotocolleerd werken en zorgvuldige dossiervorming.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

– Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie en beschikt over enkele jaren werkervaring als kinderfysiotherapeut
– je beschikt over het diploma Kinderfysiotherapie
– Je bent BIG en Keurmerk/CKR geregistreerd
– je bent in staat zelfstandig te werken maar houdt er ook van om in een team te werken
– je hebt een actieve houding binnen het vak en het team en je bent bereid om te werken aan kwaliteitsverbetering en vernieuwingen binnen de praktijk
– je bent communicatief vaardig
– Het is een pré als je bekend bent met SpotOnMedics en dossiervorming op Plusniveau.

Uren per week

Wij zoeken iemand voor 16 tot 20 uur per week. Voor locatie Medisch Centrum Aalsterweg betreft het in ieder geval de maandag- en donderdagmiddag (het is belangrijk dat je ook buiten de schooltijden van de kinderen beschikbaar bent) en voor locatie Michiel de Ruyterstraat in Aalst de woensdag.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team. Je salaris is gebaseerd op een percentage van de omzet. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Het volgen van (bij)scholing wordt dan ook gestimuleerd middels onze cursusgeldvergoeding. We houden van hard werken, maar ook van gezelligheid. Geregeld  hebben we dan ook een praktijkborrel en daarnaast gaan we zo’n twee keer per jaar met z’n allen iets gezelligs doen.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste , ondernemende Kinderfysiotherapeut die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV en pasfoto naar [email protected]. Voor meer informatie over onze praktijk, neem eens een kijkje op onze website: www.knegt-bungelaar.nl.

Als je nog vragen hebt over de vacature kun je Vivi of Loes bellen op 040-2217228.