Vacature!! Fysiotherapeut

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste Fysiotherapeut die ons team komt versterken voor ongeveer 16 uur per week. Je begeleidt patiënten om te revalideren en te re-integreren en kunt zowel fysiotherapie als (medisch) fitness, groepsbehandelingen en intakes verzorgen. Daarnaast houd je je bezig met advisering, coaching, voorlichting en trainingen.

Gestelde eisen

Na je opleiding HBO Fysiotherapie heb je bij voorkeur werkervaring opgedaan op het gebied van fysiotherapie, (medisch) fitness, individuele- en groepsbehandelingen en revalidatietrainingen. Je bent lid van Chronisch Zorgnet of bent bereid je hierbij aan te sluiten. Beschikken over diploma’s m.b.t. Claudicatio, COPD, hartrevalidatie en oncologie is een pré. Uiteraard sta je als fysiotherapeut geregistreerd in BIG en CKR/Keurmerk.

Je bent in staat zelfstandig te werken maar houdt er ook van om in een team te werken. Je hebt een actieve houding binnen het vak en het team en je bent bereid om te werken aan kwaliteitsverbetering en vernieuwingen binnen de praktijk. Je bent communicatief vaardig. Het is eveneens een pré als je bekend bent met SpotOnMedics.

 Uren per week

Wij zoeken iemand voor minimaal 16 uur per week, te verdelen over de hele week waarbij de vrijdag een vereiste is.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team. Je salaris is gebaseerd op een percentage van de omzet. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Het volgen van (bij)scholing wordt dan ook gestimuleerd middels onze cursusgeldvergoeding. We houden van hard werken, maar ook van gezelligheid. Als het weer kan hebben we dan ook geregeld een praktijkborrel en daarnaast gaan we zo’n twee keer per jaar met z’n allen iets gezelligs doen.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste , ondernemende Fysiotherapeut die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV en pasfoto naar [email protected]. Voor meer informatie over onze praktijk, neem eens een kijkje op onze website: www.knegt-bungelaar.nl.

Als je nog vragen hebt over de vacature kun je Vivi bellen op 040-2217228.