Update Corona

24-03-2020 Om de verspreiding van het Coronavirus verder in te dammen, hebben wij als praktijk onze maatregelen ook verder moeten aanscherpen. Graag informeren wij u wat dit voor u betekent.

Heeft u al een afspraak op onze praktijk staan? Deze fysieke afspraak gaat helaas niet door. Dit betekent echter niet, dat we u niet verder kunnen begeleiden. Uw fysiotherapeut neemt zo spoedig mogelijk  telefonisch contact met u op om de mogelijkheden van fysiotherapie via E-Health met u te bespreken. Hierbij kunnen wij u door middel van videoconsulten of via telefonische consulten de komende weken begeleiden in uw herstel. Ook kunnen we oefeningen voor u klaarzetten in een app, of u deze per post toesturen, die keuze is aan u.  De kosten voor telefonische consulten worden als een reguliere behandeling fysiotherapie in rekening gebracht.

Voor uw en onze veiligheid zal fysiek contact in de praktijk zoveel mogelijk vermeden worden. Mocht u toch een behandeling willen, dan gebeurt dit uitsluitend in overleg en op doorverwijzing van een arts. Wanneer u nieuwe klachten heeft kunt u telefonisch contact met ons opnemen tussen 9.00 uur en 13.00 uur via 040-2217228, of u kunt een mail sturen naar [email protected]. Per telefoon zullen we de klacht uitgebreid uitvragen en dan bespreken we wat de eventuele mogelijkheden zijn.

Voor vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Uw eigen fysiotherapeut kunt u ook rechtstreeks e-mailen. Kijk voor het persoonlijke emailadres van uw therapeut op onze website www.knegt-bungelaar.nl. Onder team vindt u alle therapeuten en hun emailadressen.

Wij adviseren iedereen om in beweging te blijven. Bewegen is tenslotte goed voor uw weerstand en uw brein en dat is in deze tijd natuurlijk des te belangrijker! Wij wensen u een goede gezondheid en hopen u binnenkort weer  gewoon ‘live’ op onze praktijk te mogen verwelkomen!