Team

Filter per specialiteit

 • algemene fysiotherapie

Coen Ramakers

Coen Ramakers

Fysiotherapeut en sportfysiotherapeut

'Het verschil tussen succes en mislukking is een goed team. Dit vorm je met je collega’s en met je patiënt'

Zijn hart ligt bij de behandeling van sportgerelateerde klachten. Hij volgde een cursus sportfysiotherapie met een extra jaar gericht op revalidatie in de topsport. De laatste jaren heeft Coen zich voornamelijk gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van knie- en schouderklachten, ook postoperatief. “Beide gewrichten zijn zeer interessant en complex. De diagnostiek en behandeling zijn daardoor heel veelzijdig.” Ontspannen doet hij ook. Met een potje voetbal of een nieuwe haring van Aris Zwarthoed. Heerlijk! Lees meer over de achtergrond van Coen in zijn persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Sportgerelateerde klachten
 • Orthopedische revalidatie

Lars Tempelaars

Lars Tempelaars

Fysiotherapeut en MSc sportfysiotherapeut

‘Ik streef ernaar om mensen nog beter te maken dan dat ze voor een blessure of operatie waren'

Lars zijn interesse gaat voornamelijk uit naar sportspecifieke blessures en revalidatietraining. Zijn ervaring in de sportfysiotherapie heef hij opgedaan nadat hij intensief heeft samengewerkt met de dames van Oranje Zwart en de heren van de Futsal club in Eindhoven. Ook is hij de laatste 3 jaren intensief bezig geweest bij de Eindhovense Atletiekvereniging. Specifieke aandachtsgebieden zijn schouder- en knierevalidatie, sport gerelateerde heupklachten, ketenproblematiek en loopanalyses. Daarnaast helpt hij mensen graag op weg naar een gezonde en verantwoorde leefstijl. Zelf is Lars een echte sportliefhebber. Lees meer over de achtergrond van Lars in zijn persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Sportgerelateerde klachten
 • Orthopedische revalidatie

Daphne van der Velden

Daphne van der Velden

Fysiotherapeut en sportfysiotherapeut

"Ik vind het geweldig als ik mensen van hun klachten af kan helpen zodat ze weer kunnen doen wat het allerliefste doen"

Daphne is op 1 oktober 2017 bij ons  in dienst gekomen als Fysiotherapeut. Naast haar jarenlange ervaring als algemeen fysiotherapeut is ze is recent (maart '20) afgestudeerd als Master Musculoskeletale Revalidatie met als specialisatie Sportfysiotherapie. Ze heeft altijd al interesse gehad in het menselijk lichaam en in bewegen. Ze vindt het geweldig als ze mensen van hun klachten af kan helpen zodat ze weer kunnen doen wat het allerliefste doen. Of dit nu iemand is die weer wil sporten of iemand die klachtenvrij weer van het leven wil genieten. Daphne heeft naast haar bachelor Fysiotherapie ook de cursus Dry Needling en Claudicatio Intermittens gedaan.  Ze ontspant door te hockeyen, films te kijken of lekker te ontbijten/lunchen of dineren met vrienden en familie. Lees meer over de achtergrond van Daphne in haar persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Sportgerelateerde klachten
 • Dry needling