Team

Filter per specialiteit

  • algemene fysiotherapie

Sylvia Noordermeer

Sylvia Noordermeer

Fysiotherapeut en revalidatietrainer

'Goed voorbeeld doet volgen, dus ‘practice what you preach’!'

Ze is specialist op het gebied van sportfysiotherapie en chronische ziektebeelden. Ze weet alles over revalidatie, chronische klachten en bewegen en is aangesloten bij Claudicationet en Onconet. Maar Sylvia Noordermeer doet meer. Zo is ze intensief bezig om de samenwerking in de zorg te verbeteren, met name in de regio. Geen berg te hoog en geen weg te lang, op de fiets, lopend of schaatsend. Ze brengt alles en iedereen in beweging. Lees meer over de achtergrond van Sylvia in haar persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: sylvia@knegt-bungelaar.nl

Specialist in:

  • Fysiotherapie
  • Revalidatietrainingen chronisch zieken
  • Orthopedische revalidatie

Willem Brouwers

Willem Brouwers

Fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut i.o.

'Your body is your temple, treat it that way'

Sinds 2007 werkt Willem in de Fitnessbranche en heeft hij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Na deze opleidingen is hij in 2012 meteen begonnen met de opleiding Fysiotherapie. De keuze voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het werken als medical fitness trainer. Hierbij ziet hij de uitdaging in het zo lang mogelijk zelfstandig/mobiel houden van patiënten. Zijn interesse gaat vooral uit naar geriatrie vanwege de vaak complexiteit van klachten. Vandaar dat hij momenteel bezig is met de master Geriatrie Fysiotherapie. Wanneer Willem thuiskomt kan hij zijn hoofd leegmaken en houdt hij zichzelf fit met krachttraining. Lees meer over de achtergrond van Willem in zijn persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: wbrouwers@knegt-bungelaar.nl

Specialist in:

  • Fysiotherapie
  • Geriatrie fysiotherapie
  • Revalidatietrainingen chronisch zieken
  • Orthopedische revalidatie

Janneke Mollen

Janneke Mollen

Leefstijlcoach

"Het geeft mij energie om mensen te begeleiden naar een fittere en gezondere versie van zichzelf"

Janneke is onze leefstijlcoach. In het Medisch Centrum Aalst begeleidt ze de revalidatietrainingen voor mensen met chronische aandoeningen. Janneke is in 2016 afgestudeerd op de Sporthogeschool in de richting Sport en Wellness. In april 2018 is ze gestart met de opleiding Fysiotherapie. Sporten en bewegen vindt ze het leukste wat er is, vooral als ze samen met iemand hiermee doelen kan behalen en de leefstijl kan verbeteren. Het geeft Janneke energie om mensen te begeleiden naar een gezondere en fittere versie van zichzelf. In haar vrije tijd zwemt en snowboard ze graag en daarnaast gaat ze graag wijntjes drinken en een hapje eten met vriendinnen.

Neem contact op met: janneke@knegt-bungelaar.nl

Specialist in:

  • Revalidatietrainingen chronisch zieken