Team

Filter per specialiteit

  • algemene fysiotherapie

Loes Huybers

Loes Huybers

Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut

'Ik vind het belangrijk dat een kind goed in zijn vel zit. Helaas is dat niet voor alle kinderen even vanzelfsprekend'

Ze heeft het leukste vak wat er bestaat. Want ieder kind is anders en uniek. Daarom geeft het Loes Huybers een enorme kick om naar een kind in zijn of haar totaliteit te kijken. Haar vak is zo afwisselend, omdat er kinderen van verschillende leeftijden komen met de meest uiteenlopende klachten en aandoeningen. Het lijkt soms zo eenvoudig, een beetje spelen met kinderen. Maar er zit altijd een gedachte achter.

Neem contact op met: loes@knegt-bungelaar.nl

Specialist in:

  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie

Leoni van Dijk

Leoni van Dijk

Kinderfysiotherapeut

"Ik heb vele interesses, maar van kinderen word ik echt blij!"

Leoni van Dijk is op 3 juli 2017 bij ons gestart als Kinderfysiotherapeut. Samen met Loes is het team met haar komst nu weer op oorlogssterkte! Leoni is na haar opleiding Fysiotherapie kinderfysiotherapie gaan studeren, omdat ze erg enthousiast wordt van kinderen. Na enkele jaren in omgeving Tilburg gewerkt te hebben, heeft ze er nu voor gekozen in haar woonplaats Waalre te komen werken. Ze heeft veel interesses, maar van kinderen wordt ze ook echt blij. Leoni's patiëntendoelgroep zijn kinderen van 0 tot 18 jaar met zeer diverse problematiek. Ze heeft naast haar opleidingen Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie deel 1 van de cursus Plagiocephalometrie (PCM) gedaan en hoopt einde van dit jaar deel 2 en 3 nog af te ronden. Leoni ontspant door te sporten; hockey of pilates. Ook schrijft ze graag of leest een boek. Een serie op Netflix kijken (lekker even verstand op nul naast al dat studeren) is ook favoriet. Lees meer over de achtergrond van Leoni in haar persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: leoni@knegt-bungelaar.nl

Specialist in:

  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie

Aukje de Hair

Aukje de Hair

Waarnemend Kinderfysiotherapeut

'Ik vind het super, zo eerlijk en puur kinderen zijn!'

Aukje neemt in de periode 1-1-2019 tot 6-4-2019 het zwangerschapsverlof van Leoni van Dijk waar. Aukje heeft na haar studie Fysiotherapie voor de vervolgopleiding Kinderfysiotherapie gekozen. Dit omdat ze het fijn vindt al aan het begin van een leven iets toe te kunnen voegen, om een kind te mogen begeleiden en samen te gaan werken aan het oplossen van belemmeringen waardoor het kind weer vrij kan bewegen en exploreren. Hiernaast heeft ze de volgende opleidingen gevolgd: Sensorische- Integratie therapie, het fitte kind, cure-tape en re-attach therapeute.  In haar vrije tijd vindt Aukje het fijn  om een rondje hard te lopen, te zwemmen en mediteren.

Neem contact op met: aukje@knegt-bungelaar.nl

Specialist in:

  • Kinderfysiotherapie