Team

Filter per specialiteit

 • algemene fysiotherapie

Tineke van den Acker

Tineke van den Acker

Fysiotherapeut, oedeemtherapeut en geriatriefysiotherapeut

'Ik vind het mooi om te zien dat mensen met een klein beetje hulp hun zelfredzaamheid behouden'

Geriatrie fysiotherapie is haar specialisatie. Oedeem therapie sluit daar goed op aan. Tineke van den Acker helpt mensen om de meest essentiële handelingen uit te kunnen voeren die ze nodig hebben in het dagelijks leven. Of dat nu ouderen zijn of vrouwen die herstellende zijn van borstkanker. Natuurlijk zijn minder pijn en meer mobiliteit belangrijk, maar Tineke bekijkt het vooral vanuit de praktische kant: wat hebben mensen nodig om hun dagelijkse leven zo goed mogelijk te leven? Lees meer over de achtergrond van Tineke in haar persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Oedeemtherapie
 • Geriatrie fysiotherapie

Flora Eghbali

Flora Eghbali

Fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut i.o.

"We kunnen onze leeftijd niet beïnvloeden, hoe we ouder worden wel. Ik help u graag om op de juiste manier te blijven bewegen!"

Flora heeft in juni 2015 de Engelse opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool afgerond.  Vanuit een waarneming bij het Medisch Centrum Aalsterweg is Flora uiteindelijk komen werken bij Knegt & Bungelaar. Flora heeft een duidelijk doel voor ogen; zich verder specialiseren in de dingen waar ze goed in is. Voor stressgerelateerde nek-of schouderklachten, hoofdpijnklachten, frozen shoulders,  post-operatieve revalidatie  en wervelkolommobilisaties (dan wel zonder kraken) , bent u bij haar aan het juiste adres. Daarnaast heeft ze een grote belangstelling voor Geriatrische patiënten. Vandaar dat zij recent is gestart met de Master Geriatrie Fysiotherapie. Naast  haar passie voor het vak is ze regelmatig te vinden op het badmintonveld. Lees meer over de achtergrond van Flora in haar persoonlijke FYSIOGRAFIE

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Geriatrie fysiotherapie

Willem Brouwers

Willem Brouwers

Fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut

'Your body is your temple, treat it that way'

Sinds 2007 werkt Willem in de Fitnessbranche en heeft hij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Na deze opleidingen is hij in 2012 meteen begonnen met de opleiding Fysiotherapie. De keuze voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het werken als medical fitness trainer. Hierbij ziet hij de uitdaging in het zo lang mogelijk zelfstandig/mobiel houden van patiënten. Zijn interesse gaat vooral uit naar geriatrie vanwege de vaak complexiteit van klachten. Vandaar dat hij recent zijn master Geriatrie Fysiotherapie heeft afgerond. Wanneer Willem thuiskomt kan hij zijn hoofd leegmaken en houdt hij zichzelf fit met krachttraining. Lees meer over de achtergrond van Willem in zijn persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Geriatrie fysiotherapie
 • Revalidatietrainingen chronisch zieken
 • Orthopedische revalidatie