Team

Filter per specialiteit

 • algemene fysiotherapie

Tineke Prins

Tineke Prins

Fysiotherapeut, manueel therapeut en dry needling therapeut

'Ik verricht geen wonderen. Maar met mijn mogelijkheden en specialisaties probeer ik elke patiënt zo goed mogelijk te helpen'

Als kind kon ze al niet stilzitten. Bewegen is nog steeds haar ding. Ze maakte overal een wedstrijd van en wilde uitblinken in alles wat ze deed. Dat is aardig gelukt. Ze deed jarenlang aan topsport, bracht 2 beeldschone prinsesjes op de wereld en maakte van bewegen haar beroep. Sinds kort heeft Tineke Prins weer wat nieuwe uitdagingen opgesnord. Heel veel fietsen en dry needling op de kaart zetten in Aalst-Waalre en omgeving. Lees meer over de achtergrond van Tineke in haar persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Orthopedische revalidatie
 • Dry needling

Lars van der Heijden

Lars van der Heijden

Fysiotherapeut en manueel therapeut

'Met de patiënt samen werken aan het herstel, daar krijg ik energie van.'

Lars van der Heijden is sinds 1 april 2017 bij ons in dienst. Hij werkt als Fysio- en Manueel therapeut. Hij is algemeen fysiotherapeut sinds juli 2013 en in de zomer van 2017 is hij afgestudeerd als manueel therapeut. Hij heeft gekozen voor manuele therapie omdat hij zich wilde specialiseren in gewrichtsklachten (zoals bijvoorbeeld arthrokinematica) en omdat hij meer handvatten wilde hebben om patiënten hier aan te behandelen. Ook heeft hij in september '17 met succes de cursus Dry Needling doorlopen. Lars heeft diverse bijscholingscursussen gevolgd, o.a. van Fysiotopics over het nek- en rugzorgplan. Lars vergelijkt zichzelf met een schouder; met hem kun je alle kanten op en hij is heel flexibel. Je kunt hem ’s nachts wakker maken voor een spannende sportwedstrijd, hij houdt van een goede film en lekker eten. Ook is hij sinds kort weer gaan zwemmen. Hij gaat regelmatig naar de bios en in de zomer vindt hij het leuk te BBQ-en of een festival te bezoeken. Lees meer over de achtergrond van Lars in zijn persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Dry needling

Daphne van der Velden

Daphne van der Velden

Fysiotherapeut en sportfysiotherapeut

"Ik vind het geweldig als ik mensen van hun klachten af kan helpen zodat ze weer kunnen doen wat het allerliefste doen"

Daphne is op 1 oktober 2017 bij ons  in dienst gekomen als Fysiotherapeut. Naast haar jarenlange ervaring als algemeen fysiotherapeut is ze is recent (maart '20) afgestudeerd als Master Musculoskeletale Revalidatie met als specialisatie Sportfysiotherapie. Ze heeft altijd al interesse gehad in het menselijk lichaam en in bewegen. Ze vindt het geweldig als ze mensen van hun klachten af kan helpen zodat ze weer kunnen doen wat het allerliefste doen. Of dit nu iemand is die weer wil sporten of iemand die klachtenvrij weer van het leven wil genieten. Daphne heeft naast haar bachelor Fysiotherapie ook de cursus Dry Needling en Claudicatio Intermittens gedaan.  Ze ontspant door te hockeyen, films te kijken of lekker te ontbijten/lunchen of dineren met vrienden en familie. Lees meer over de achtergrond van Daphne in haar persoonlijke FYSIOGRAFIE.

Neem contact op met: [email protected]

Specialist in:

 • Fysiotherapie
 • Sportgerelateerde klachten
 • Dry needling