Team

Jan Willem de Knegt

Jan Willem de Knegt

Fysiotherapeut en manueel therapeut

'Mijn werk is al leuk, maar werken in een kundig team, dat zich met plezier inzet voor patiënten, maakt het geweldig!'

Manuele therapie is zijn basis. En dat zal ook wel altijd zo blijven. Behalve bevlogen manueel therapeut is Jan Willem de Knegt sinds 1993 ook mede-eigenaar van de maatschap Knegt & Bungelaar. Het brengt hem voldoening om met al zijn kennis en ervaring patiënten te helpen. Daarbij ziet hij het voorkomen van klachten als een belangrijk onderdeel van een behandeling. Er valt nog een wereld te winnen met het juiste advies en passende training.

Willem van den Bungelaar

Willem van den Bungelaar

Fysiotherapeut en manueel therapeut

'Ik laat alles weer bewegen!'

Hij kwam als 20-jarig broekie binnen. Hij specialiseerde zich in manuele therapie, werd mede-eigenaar van de praktijk en begeleidde verschillende sportploegen, zoals Oranje Zwart en het nationale heren hockeyteam. Mede hierdoor staat Willem van den Bungelaar te boek als ervaringsdeskundige op het gebied van ketenproblematiek. Ook zwangere vrouwen met rug- en  bekkenproblemen zijn bij hem in goede handen. Als geen ander weet hij herstel en inspanning te combineren. Zijn kracht? Samen werken, samen bewegen!

Loes Huybers

Loes Huybers

Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut

'Ik vind het belangrijk dat een kind goed in zijn vel zit. Helaas is dat niet voor alle kinderen even vanzelfsprekend'

Ze heeft het leukste vak wat er bestaat. Want ieder kind is anders en uniek. Daarom geeft het Loes Huybers een enorme kick om naar een kind in zijn of haar totaliteit te kijken. Haar vak is zo afwisselend, omdat er kinderen van verschillende leeftijden komen met de meest uiteenlopende klachten en aandoeningen. Het lijkt soms zo eenvoudig, een beetje spelen met kinderen. Maar er zit altijd een gedachte achter.

040-2217228