Ronde van Waalre

Op 8 september organiseert Loopgroep Waalre wederom de Ronde van Waalre. Als trouwe sponsor én supporter van Loopgroep Waalre zijn wij natuurlijk weer van de partij! Na een geslaagde 2017-editie hopen we nog veel meer sporters te mogen verwelkomen in 2018. De inschrijving is inmiddels geopend. Schrijf u direct in en profiteer van korting tot en met dinsdag 4 september. U kunt u direct inschrijven via deze link.

Over de Ronde van Waalre

De Ronde van Waalre wordt elke 2e zaterdag(avond) van september gehouden in Waalre dorp. Voor 2018 vindt het evenement plaats op 8 september.

We starten om 17:00 uur met de “The Kids Company” jeugdloop, bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor de volwassenen is er om 18:00 uur de wedstrijd over 5, 10 of 15 km.

De wedstrijd start en eindigt op de Markt in Waalre dorp en voert u door de bebouwde kom en door het prachtige, deels beschermde, akker- en boslandschap. Waalre staat niet voor niets bekend als een buitengewoon groene gemeente. Het is vrijwel altijd mooi najaarsweer en de wedstrijdorganisatie staat na 18 jaar inmiddels als een huis.

Wilt u meer informatie over de (Jeugd)ronde van Waalre 2018 check dan hier, het parcours van dit jaar vindt u hier.

Hopelijk tot op 8 september!