Nieuwe stagiair

We hebben een nieuwe stagiair in onze sportzaal in het Medisch Centrum Aalst! Hij stelt zich hier even voor.

Hallo, mijn naam is Bram van den Bungelaar en ik ben hier de nieuwe stagiair. Ik ben 18 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik volg de opleiding sport- en bewegingscoördinator op het Summa College in Eindhoven. Ik kom hier op de maandagochtend en vrijdagochtend en -middag stage lopen voor de rest van het schooljaar. Mijn stagebegeleidsters zin Janneke, Vera en Sylvia.

Tijdens mijn stage wil ik graag iedereen helpen en begeleiden die hier komt trainen. Dat houdt in het helpen met de apparaten instellen, materiaal bij elkaar verzamelen, begeleiding in de houding bij de oefeningen en het motiveren om persoonlijke doelen te bereiken. Ik ben gemotiveerd om alles hier te leren. Dus vraag gerust om hulp.

Zelf ben ik een echte sportfanaat. Ik wilde vroeger altijd elke sport kennen en/of beoefenen. Ik ben altijd een voetballer en tennisser geweest, maar naast mijn sporten was ik in de tuin altijd bezig met andere sporten, of om ze te combineren. IK loop ook nog stage op een andere stageplek, genaamd Amjoy. Ik geef daar tennisles aan jonge kinderen en ook geef ik daar een stukje balvaardigheid. Ik ben laatst begonnen in de fitness om aan mezelf te werken, naast mijn school en werk. Na deze opleiding wil ik zelf ook fysiotherapie gaan studeren om mezelf te verdiepen in het menselijk lichaam. En om te leren over blessures en hoe ik mensen kan helpen om zo snel mogelijk weer op de been te komen.

Ik heb heel veel zin in mijn stage en in het begeleiden van de mensen op het Medisch Centrum Aalst. Hopelijk kan ik er met iedereen voor zorgen dat het een leuk jaar wordt!